Palvelut

Klassinen hieronta: 
Klassinen hieronta on perinteistä hierontaa, jolla on useita suotuisia vaikutuksia kehoon. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja siten parantaa lihasten hapensaantia. Hieronta vähentää lihaskireyksiä ja -kipuja.

Urheiluhieronta: 
Hoidetaan tuki ja liikuntaelin vaivoja sekä traumojen jälkitilat. Urheiluhieronta on lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäis- ja poikittaisotteilla. Hierontatyylillä pyritään lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Joka auttaa kehoa palautumaan ja rentoutumaan sekä unen laatu paranee. 

Hermoratahieronta: 
Hermoratahiennossa hoidetaan ääreishermostoa vaikuttaen koko kehon elpymiseen. Näin saavutetaan kehon luonnollinen tasapainotila, jolloin elimistö on puolustuskykyisempi, ravinteiden imeytyminen paranee ja aineenvaihdunnan toiminta tehostuu. Kehoa hoidetaan päästä varpaisiin käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta. Hermoratahieronnasta helpotusta stressiin, rentoutumiseen ja palautumiseen.

Hieronta-aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää mikä hierontamenetelmä on sinulle paras. Teen arvion hierontaa tehdessäni ja huolehdin siitä, että saat juuri sinulle sopivan hieronnan.

(Tuula Maljanen)2018, All Rights Reserved